dissabte, 17 de desembre del 2011

Recordant conceptes...


A principis de curs, vam treballar dues eines que encara no havia esmentat al bloc i que considero útils.
La primera és el Delicious, una pàgina on és molt fàcil inscriure't i que et permet gaudir d'un espai on incorporar tots els enllaços que tu consideris importants i que normalment visitis. D'aquesta manera, en una sola pàgina podem tenir tots els punts d'interès amb només un clic.
A part, és una eina que es pot incorporar al bloc com podeu veure en el meu i compartir els enllaços d'interès amb tothom.



Un altre concepte que vam aprendre i que el tinc incorporat al bloc és el canal RSS, un canal on pots subscriure't a qualsvol pàgina que tingui aquesta aplicació. D'aquesta manera si disposes d'un iGoogle ja explicat a l'entrada anterior, podràs inscriure't a pàgines web per exemple de diaris o noticies i tindre tot el que t'interessa en aquest iGoogle.

Si incorpores un Canal RSS al teu bloc, les altres persones que el visitin i estiguin interessades amb el que escrius podran seguir-te més fàcilment que si s'han de memoritzar la pàgina web del teu bloc.
Bé, com que la informació sempre es rep millor i és més agradable a partir d'imatges o vídeos us deixo aquests enllaços.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada